Fashion

Bridget Maasland lanceert T-shirt lijn

Woensdagmiddag was de officiële lancering van de T-shirt lijn van Bridget Maasland: B by Bridget. De uitgebreide T-shirtlijn bestaat uit must-have T-shirts met quirky prints en van een fijne kwaliteit. In Velvet in de Magna Plaza in Amsterdam werd de lijn getoond aan de pers.

b by bridget 1

B by Bridget is een uitgebreide T-shirt lijn die verdeeld is in vier thema’s.

Ieder thema staat symbool voor een onderdeel uit het leven van Bridget. De eerste is nostalgie, denk muses als Claudia Cardinale, Marilyn Monroe, Brigitte Bardot en Coco Chanel. Thema twee is love. B by Bridget vertaalde dit thema naar romantische afbeeldingen. Illusion omschrijft de derde groep designs. Art met een knipoog. En als laatste het thema sentences. Er zijn van die songteksten die je altijd bij blijven, die je je kracht geven of je gewoon aan het lachen maken.

Binnen de vier thema’s zijn vier fits. De classic ronde hals, de sexy V-hals, een zwoele off shoulder en een pittige tanktop. Genoeg materiaal om menig festival of cocktailparty mee af te struinen deze zomer.

b by bridget 2

De shirts hebben een vintage feel door de bijzondere wassing. De persoonlijke touch van Bridget zit 'm in de versieringen met stenen, studs en borduursels.

b by bridget 3

b by bridget 4

De T-shirtlijn ligt vanaf nu in de winkels. De prijzen liggen tussen de 59 en 79 euro.

De lancering van B by Bridget zal ook te zien zijn op Fashionscene TV, elke woensdag tussen 16 en 18 uur en elke zondag tussen 15.30 en 17.30 uur.

(Tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top