Fashion

Clarks customized door Laura Ashley

De desert boot van het traditionele schoenenmerk Clarks Original beleeft een ware revival. Niet alleen doordat Clarks onmisbaar zijn bij het creëren van een preppy look, maar ook door samenwerkingen met ontwerpers. Laura Ashley gaf de booties een frisse zomerlook met een lieflijke bloemenprint. Wil je de boots hebben? Lucky you! Fashionscene mag een paar weggeven!

De bloemenprint waarmee Laura Ashley de Clarks verfraaide staat in contrast met de stoere uitstraling van de boots, die in de jaren '60 en '70 werden ontworpen voor mannen in het leger. Dat geeft een leuke en speelse twist aan dé musthave voor komend zomerseizoen!

De customized shoes zijn verkrijgbaar in oud-roze en navy. Wil je kans maken op de navy variant, ga dan naar de Facebook pagina van Fashionscene, en tag jezelf in de foto van de Clark bootie die op het prikbord staat!

Clark Desert Boot van Laura Ashley

Clark Desert Boot van Laura Ashley

De boots zijn voor €124,95 verkrijgbaar in onder andere de Clarks winkel in de Kalverstraat 80-82 in Amsterdam. Voor meer informatie en verkooppunten check je de website van Clarks.

Deel dit artikel
Back to top