Fashion

Only brengt seventies back in zomercollectie

The seventies are back! ONLY kiest dit jaar voor high-waisted flare broeken, vintage t-shirts en sexy denim hotpants voor hun nieuwe zomer collectie. Als het aan het kledingmerk ligt is het deze zomer elke dag feest. Alleen al hun lookbook foto’s maken ons blij. Let the summer begin!

ONLY S/S 2011

Het Deense merk ONLY vond het hoog tijd wat meer flower power in hun collectie te gooien. De keuze viel al gauw op de seventies, wat staat voor liefde, vrede en high zijn... Dat laatste hielden ze natuurlijk achterwege. De spring/summer 2011 collectie van Only bestaat uit veel kleur, bloemen prints, vintage shirts en leuke haar accessoires met voor elke dag een nieuw outfit. De ene dag hou je het simpel met een high-waisted flair broek en een vintage shirtje met de Amerikaanse vlag erop. En in de avond, onderweg naar een strandfeest, kies je voor een sexy hotpants met een print shirtje.

Collage Only S/S 2011
Bloemen prints zijn hot deze zomer. Je hebt keuze uit verschillende shirtjes, rokken en jurken met print.

ONLY collage 22

Elke dag is een dress up day. We zijn helemaal verliefd op de zomercollectie van ONLY. Helaas moeten we nog even geduld hebben, want de collectie zal pas rond maart/april in de winkels liggen. We zijn in elk gevaal hartstikke benieuwd, so let the summer begin!

Wat vinden jullie van de nieuwe zomercollectie van ONLY?

(Tekst: Precilla)

Deel dit artikel
Back to top