Fashion

Fab. breidt collectie uit met nieuwe lijnen

Het Nederlandse accessoire label Fab. komt met een nieuwe, stoere zomercollectie waar we heel blij van worden. De splinternieuwe collectie bevat zoals we gewend zijn van het merk veel classic bags, gemaakt van nubuckleer in pasteltinten en chique koeienleer in warme aardetinten. Ook lanceert Fab. dit jaar maar liefst drie nieuwe lijnen.

Actrice voor fab

Actrice Jennifer Hofmann is wederom het gezicht van Fab. en poseert naakt in de prachtige fotoshoot 'Just me & my Fabbag'.

Het succesvolle accessoire label is in vijf jaar uitgegroeid tot een wereldwijd succes, met verkooppunten in onder meer Nederland, Amerika, Japan en Frankrijk. Maar dat is nog niet alles, want het ambitieuze merk wil meer! Fab. komt dit zomerseizoen met drie nieuwe lijnen: Fab. Mini, Fab. for Men en Fab. for Moms.

Wij mochten eind vorig jaar al een kijkje nemen in Fab.'s showroom en waren toen direct enthousiast over de SS 2011 collectie . Omdat nu alle beelden van de zomercollectie beschikbaar zijn, hebben we hier een aantal items voor jullie uitgelicht. Roze, bruin en grijs voeren de boventoon, maar we spotten ook veel items in tinten als taupe, koffiebruin en olijfgroen.

Fab. ace clutchFab. caran bagFab. Helena bag big

Fab. philomena bag Sas bag big Fab. sparkling love purse   


Fab voor kinderen fab. baby diaper bag fab. mini dress

Naast de damescollectie, komt Fab. komend seizoen dus met veel nieuws. Het merk lanceert dit jaar een enorm uitgebreide luiertassencollectie voor mama's die graag goed gekleed en gestyled achter hun kinderwagen lopen. Ook komt het populaire label met de Fab. Mini lijn, zodat zowel moeder als dochter over straat kunnen lopen met dezelfde Fab. tas. Niet alleen wij zijn dol op deze twee lijnen maar ook de kersverse mama Doutzen Kroes kan er niet genoeg van krijgen. Ze heeft al haar tweede Fab. for Mom luiertas besteld voor bij haar kinderwagen!

           fab. for men

Naast vrouwen kunnen nu ook mannen een Fab. tas scoren dankzij de nieuwe lijn Fab. for Men. De tassen zijn lekker basic en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Misschien een leuk idee voor je vriend? Naast de werktassen en laptoptassen hebben ze ook portemonnees en paspoorthoesjes voor mannen. Aan de hand van deze preview foto hebben wij niks te klagen.

Helaas moeten wij nog even wachten totdat de nieuwe zomercollectie in de winkels ligt. Maar we kunnen ons alvast verwennen met paspoort hoesjes van Fab.

Fab. paspoort hoesjes

Deze paspoort hoesjes zijn verkrijgbaar bij We Like fashion voor €34,95


Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van Fab.?

(Tekst: Precilla)

Deel dit artikel
Back to top