Fashion

10x vreemde beauty looks

Make-up en andere beauty producten zijn er om je mooier te maken. Net als kleding zijn het de ideale middelen om pluspunten te benadrukken en minpuntjes weg te moffelen. Maar als je sommige modellen op de catwalk en in editorials ziet, weet je ook meteen wat voor schade het aan kan richten... Check onze top 10 met vreemdste beauty looks!

Unibrows, harige hoeden en holbewoner looks. Je komt het allemaal tegen op de catwalk. Waar sommige designers hun mooie jurken het liefst zien op een perfect opgemaakt model, takelen anderen hun modellen liever toe door gewaagde beauty looks te creëren. Mooi? Nee. Maar vermakelijk, dat wel!

vreemde beauty looks jeremy scott en galliano
Links: waarschijnlijk waren The Flinstones de grootste inspiratiebron voor Jeremy Scott's spring 2010 collectie. Rechts: wie had gedacht dat de unibrow ooit high fashion zou worden (wij niet), gespot bij John Galliano.

vreemde beauty looks watanabe en westwood
Links: overvaller chic tijdens Junya Watanabe's spring 2011 show. Rechts: het was net of de modellen tijdens de Vivienne Westwood spring 2010 show zich zojuist kapot geschrokken waren, zo bleek zagen ze...

vreemde beauty looks unique holbewoners
Lieflijke jurkjes in combinatie met een holbewoner look, je moet er maar opkomen. Gespot tijdens de Unique fall 2010 show.

vreemde beauty looks jacobs en eniko
Links: lekker foute eighties looks tijdens de Marc Jacobs fall 2009 show. Rechts: Eniko Mihalik als freaky pop in de Franse Vogue.

vreemde beauty looks harige hoedjes
Harige hoedjes, gespot op de catwalk bij Lorenzo Riva (links) en Jan Taminiau (rechts).

vreemde beauty looks vreemde vogel


Een beestachtige look, vastgelegd door Fiona Garden.

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top