Fashion

Win een paar winterproof Rubber Ducks

Peeptoe pumps en ander luchtig schoeisel zijn met het barre winterweer helaas geen optie. Als warm alternatief is er de nieuwe collectie van Rubber Duck met fijne winterboots in kleuren en prints volgens de nieuwste wintertrends. Fashionscene geeft een paar weg!

duck blauw mulberry blauw

D&G1 d&g1

duck bruin mulberry2

In de collectie van Rubber Duck zien we prints en kleuren terug die we onder meer bij D&G en Mulberry spotten.


Toen het Deense footwear label Rubber Duck net kwam kijken, wisten we niet helemaal wat we ermee moesten. Horen moonboots niet op de skipiste thuis? Maar dit seizoen komt het merk met warm schoeisel in hippe printjes en fijne snoepkleurtjes. Op een koude dag in de stad zijn ze bijvoorbeeld easy over je jeans te dragen.

duck babyblauw duck zilver

De collectie bestaat uit drie verschillende modellen: de vertrouwde snowjoggers (zie rechtsboven), de nieuwe moonboots en de trekjoggers (zie linksboven). Dit laatste model is een combinatie tussen de moonboots en snowjoggers, met als opvallend detail het rijgkoord waarmee je je voeten lekker warm in kan snoeren. Kom maar op met dat Hollandsche herfstweer!

rubber duck

Wil jij kans maken op een paar paarse trekjoggers uit de spiksplinternieuwe collectie van Rubber Duck? Geef je dan snel op voor de winactie. Vergeet niet je schoenmaat te vermelden!

(Catwalkfoto's: Style.com)

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top