Fashion

Preview La Perla x Jean Paul Gaultier

We meldden eerder al dat Jean Paul Gaultier en lingeriemerk La Perla samen een sexy lingerie-collectie zouden ontwerpen, die vanaf november in de winkels komt te liggen. Wij hebben nu al een preview en die zien er veelbelovend uit!

Enkele trefwoorden: shoulder pads, high waisted broekjes en natúúrlijk de puntige 'Madonna'-bh. We hadden niet anders verwacht van een designer als Gaultier, die in zijn collecties regelmatig lingerie-invloeden terug laat komen. ‘Lingerie is onderdeel van mijn DNA en mijn erfgoed. Deze samenwerking was een natuurlijke en logische stap.’We zwijmelen helemaal weg bij het zien van deze beelden, maar waar we minder blij van worden zijn de prijskaartjes: een set bestaande uit een bh en broekje zal zo’n €490,- kosten en de gedetailleerde bustiers en korsetten een luttele €980,-. Hm... dan maar als vervroegd kerstcadeau vragen? 

la perla x jean paul gaultier1

jean paul gaultier la perla

jean paul gaultier x la perla

La Perla en Gaultier houden het niet bij alleen lingerie: tijdens de Spring/Summer 2011 Fashion Week in Parijs presenteren de merken samen een beachwear capsule collectie.(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top