Fashion

Kopenhagen fashionweek streetstyle

Het is fashionweek in Kopenhagen! Helaas zijn we er zelf niet bij, maar we weten wel uit ervaring wat voor een geweldige stad het is. Qua mode valt er van 11 tot en met 15 augustus van alles te beleven op de catwalk, maar vooral ook daarnaast. Gelukkig zijn er de streetstyle bloggers!

Een blogger die er nu aanwezig is en al jaren prachtige foto's maakt is Styleclicker. Deze uit München afkomstige sympathieke fotograaf maakt beelden in lijn met The Satorialist. We hebben Gunnar in Parijs regelmatig ontmoet en zijn zelfs door hem de kiek gezet. Een foto die we nog altijd hebben bewaard, want Gunnar's kiekjes zijn altijd verfijnd en diep van kleur.

In Kopenhagen is Styleclicker op dit moment een van de weinigen die al tientallen stylish geklede fashionweek bezoekers op de foto zette. Mooie mensen in voornamelijk minimalistische outfits die losjes om het lichaam vallen. Vrouwen in deze Scandinavische stad zijn zo te zien erg fan van de chino + t-shirt-combinatie en mannen gaan dit jaar massaal voor hoedjes, baarden en bermuda's. We like!

Voor meer foto's moet je de komende dagen zeker even een bezoekje brengen aan Styleklicker.net. Wij hebben alvast onze favorieten op een rij gezet.


styleclicker pic

styleclicker pic

styleclicker pic

styleclicker pic

styleclicker pic

styleclicker pic


(Tekst: Fashiontwin Eveline)

Deel dit artikel
Back to top