Fashion

Trend Report: de boyfriend look

Afgelopen seizoen was de boyfriend look al hot, maar ook in de herfst loop je er op je paasbest bij in de kleren van je manetje. Je outfit een mannelijke twist geven, is nog steeds hip. Dus als je vriendje het er mee eens is, leen z’n colbert, z’n jeans of z’n pantalon dan voor een dagje.

Met name bandplooibroeken, overhemden en colberts van manlief zijn dit najaar de trend. Alles mag lekker groot vallen, zolang je je look maar afstyled met wat vrouwelijke details. Dus combineer die wijde broek met een strakke, smalle tailleriem en stroop de mouwen van je colbert op, zodat je wat speelse armbandjes kunt laten zien.

Tijdens de internationale modeweken presenteerden vele modelabels the masculine look. Met name in de shows van Ann Demeulemeester, Ferragamo, en Kenzo kwam de look regelmatig voorbij. Sonia Rykiel ontwierp enorme wollen pakken en bij Hermes droegen vrijwel alle dames een soort driedelig pak. Ook de modellen bij Michael Kors, Marc Jacobs en Chloe liepen er mannelijk bij, maar leverden gelukkig niets in op ‘sex appeal’.

Zorg er dus voor dat je je outfit op de goede manier mixt ’n matcht en je ziet er in een mannenpak alsnog op en top vrouwelijk uit!

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top