Fashion

Zo vader zo dochter

Het is tijd om je vader extra aandacht te geven. Een lief gebaar is natuurlijk veel leuker dan een duur cadeau. Dus geef je vader gewoon een extra zoen. Omdat het vandaag daddyday is hebben wij de leukste vaders en dochters op een rijtje gezet. Ahhh...

Altijd al benieuwd geweest naar de leukste vaders en dochters van Hollywood? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Soms herken je vader in dochterlief maar soms ook totaal niet. Toevallig niet van de melkboer?

Vader

Ahhh Lenny en Zoë Kravitz in een innige omhelzing voordat papa weer het podium op gaat. Lenny is zo trots op zijn dochter dat hij speciaal het nummer 'Flowers for Zoë' aan haar heeft opgedragen. Niet alleen zijn knappe genen ook de hippe genen heeft papa doorgegeven aan dochterlief. Cute!

Coco Sumner is de dochter van zanger Sting maar dat wil ze iedereen het liefst doen vergeten. Het voormalige model startte haar eigen band 'I Blame Coco' en haar stem heeft ze zekerweten van haar beroemde vader. Het nummer "My Name Is a Stain" laat zien hoe graag Coco niet 'de dochter van' wil zijn. "Forget my dad, you need to hear my band."

Vader

Miljardair Donald Trump verschijnt graag met zijn beeldschone dochter Ivanka Trump aan zijn zij. Ze heeft haar 'looks' zeker weten van mams en niet van paps. Waarschijnlijk gaat ze het Trump Imperium verder opbouwen want ook Ivanka weet van onderhandelen. Ja, en dat heeft ze absoluut wél van Donald.

Paul en Stella McCartney

Natuurlijk vergeten we het duo Paul en Stella McCartney ook niet in ons rijtje. Papa Paul weet als geen ander hoe hij muziek moet maken en daar maakt Stella graag gebruik van. Paul schreef een nummer special voor Stella's eerste echte modeshow. Uit de speakers klonk het geluid van "Stella may day" en natuurlijk was de shows een enorm succes, as usual.

Vader

Je hoeft niet per se genetisch familie te zijn om je vader en dochter te voelen. Dat bewijzen Lionel en Nicole Richie maar weer. Het tweetal is bijna onafscheidelijk en verschijnen samen op premières en feestjes.

De inmiddels 18-jarige Georgia Jagger werkt als model en is het gezicht voor onder andere Chanel en Rimmel lipstick. Rollingstone papa Mick Jagger ziet er wat minder 'stunning' uit op 67-jarige leeftijd maar hij heeft natuurlijk al een heel leven van 'rock en roll' erop zitten. Georgia wordt geen beroemd zangeres maar beroemd model moet zeker lukken...Hier een schattige foto van vroeger!

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top