Fashion

Hip of horror: oranje eye catchers

Over een paar dagen en dan speelt Oranje in de eerste WK voorronde. En of je nou wilt of niet, je bent eigenlijk gewoon verplicht om de wedstrijden van begin tot het einde te volgen. Dat proberen we natuurlijk wel in 'stijl' te doen! Maar of dat gaat lukken?

In plaats van in een vreselijk leeuwenpak met oranje heksenhaar en een enorme bril op onze neus, zien de winkelketens ons het liefst in strakke jurkjes, oranje bikini's en een oranje trendy bril . Maar even serieus..zal het schelen? Is het niet algemeen bekend dat oranje een kleur is die niemand staat?


Hunkemöller pakt groots uit met een hele WK collectie bikini’s en slips. Misschien als je he ineens heet krijgt tijdens het aanmoedigen van de mannen...?

hunkemoller hunkemoller


Specsavers kwam speciaal voor de vrouwelijke zonliefhebbers met deze trendy oranje zonnebril waarmee je gezien mag worden! Nu maar hopen dat de zon gaat schijnen!

oranje bril specsavers
Niet zo, maar zo!


Het sokkenmerk Happy Socks heeft samen met designer Stephen Wong een WK sokkenlijn gemaakt. En ze zijn leuk! De hippe (happy) sokken brengen een eerbetoon aan acht verschillende landen die naar verwachting goed zullen presteren op het WK. Laat het een voorteken zijn dat ook Nederland zijn eigen Happy Socks bezit.

happy socks

Je hebt je Iphone tijdens het WK binnen handbereik om van alles op de hoogte te blijven. Maar daar hoort wel een rood-wit-blauw hoesje bij. Getuncommon heeft de hoesjes in alle vlagkleuren van de deelnemende landen aan het WK.

iphone iphone iphone
Nederland en de tegenstanders van de eerste twee wedstrijden


Bavaria ontwierp in samenwerking met kledingmerk Supertrash de Dutchy dress. Het sexy oranje jurkje is er in één maat, maar is voor elk lichaam geschikt.

dutchdress


Ook de Etos komt met de nodige oranje accessoires die de oranjegekte helemaal af maken.

etos etos etos

Dit armbandje wordt in opdracht van het Nederlandse fair trade bedrijf Rainbow Collection gemaakt door vrouwen in de Zuid-Afrikaanse provincie KwaZulu Natal. Mooi fair trade armbandje, mooi gebaar.

fair trade armband
En nog een aantal hebbedingetjes die het WK nog leuker en spannender maken:

gezichtsmasker S. Oliver
Gezichtsmasker van Dr. van der Hoog en een top van S. Oliver


Bjorn BorgMatch je graag met je vriendje..?

Het doet ons goed om te zien dat er zoveel om de vrouwen wordt gedacht tijdens het voetbalfestijn, en ze hebben ook echt hun best gedaan. Maar dat Silvie Meis nu wegkomt in een strak oranje jurkje, maar of wij ook wegekomen met deze oranje eye catchers?

(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top