Fashion

River Island preview fall/winter 2011

Donderdagmiddag presenteerde River Island in de showroom de nieuwe wintercollectie. Fashionscene mocht als een van de eersten snuffelen tussen al het moois. We werden weer erg blij van de nieuwe kleding en accessoires. De lijn is een mix van edgy en girly invloeden.We kunnen niet wachten tot de prachtige collectie in de winkels hangt!

River Island is River Island niet als er geen torenhoge hakken te bekennen zijn. Gelukkig zagen we bij binnenkomst de welbekende beauties staan. En wat zitten er weer prachtige exemplaren tussen! Wedges met fluweel- en krokodillen print en enkellaarzen met riempjes. Wij weten wat er komend seizoen heel populair gaat worden, inderdaad… de minstens twaalf centimeter hoge wedges.

River Island

River Island

Naast de bijzondere schoenen waren er ook weer prachtige jassen, jurken en accessoires te vinden. De wintercollectie is een mix van girly en edgy materialen. Een glitterjurk gecombineerd met een legergroene militairenjas, een stoere rugzak met zwart pailletten en een leren jas gematcht met kanten jurkje en parelketting. River Island is weer een nieuwe high fashion collectie met mooie materialen en kledingstukken rijker. Na het zien van al deze prachtige spullen hebben we natuurlijk weer een enorm verlanglijstje. Doe ons maar de zwarte killer wedges, de rugzak en niet te vergeten het leren jasje...

River Island

River Island

River Island

River Island

River Island

Welk item komt er op jouw verlanglijstje te staan?

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top