Fashion

Verantwoord zonnen met de UVSunSense

Ook al iss de zon dezer dagen nog even ver te zoeken, je kan nooit te vroeg zijn met onmisbare gadgets! Zeker als het gaat om het voorkomen van een pijnlijk en rood kreeftenhuidje. Met een nieuw soort armbandje weet jij deze zomer precies hoe jij je bronzen glans onder controle moet houden!

UVSunSense

Zonnebrandcrème uitzoeken is best moeilijk. Met alle verschillende merken, SPF nummers, extra zelfbruiners, glitters of geuren wordt het je niet makkelijk gemaakt. Wat veel mensen niet weten is dat het veel belangrijker is dat je blijft bijsmeren, om verbranding en huidkanker tegen te gaan.

Door de UVSunSense hoef je nu niet meer te raden wanneer het tijd is om bij te smeren! Het is namelijk in staat om het vermogen van de gevaarlijke zonnestralen te meten.

Nadat je je hebt ingesmeerd (met factor 15 of hoger!) doe je ook een beetje op het armbandje, en hou je hem om als je op het strand ligt, aan het barbecueën bent en zelfs als je aan het zwemmen bent.

UVSunSenseUVSunSense

Bij aankoop is het bandje oranje, zodra je in de zon stapt wordt hij paars en is die geactiveerd. Opnieuw smeren moet als het bandje donkerbruin wordt en je hebt genoeg zon voor de dag gehad als het bandje roze wordt.

Op de website vind je de verkooppunten, of koop het armbandje op Amazon.com in een verpakking van zeven stuks.

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top