Fashion

Flaredevil: wijde pijpen zijn terug

De flare gaat het overnemen van de skinny. Ja, je leest het goed, een broek aantrekken wordt deze herfst weer een stuk makkelijker! Tenminste, als we uitgaan van de herfst runways van grote namen als Prada en Rochas.

GapSiwy Chloe

De nieuwe trend bij Gap en Chloe

Een jaar of drie geleden ontdekten we massaal de skinny jeans en de leggings. Sindsdien is de weinig verhullende beenmode niet uit ons straatbeeld te denken. Iedere ochtend is het een klus om dat ding aan te krijgen en moet ik hem altijd eerst weer binnenstebuiten draaien, vanwege het gevecht van de voorgaande avond.

Rachel Zoe

Rachel Zoe's uitlopende pijpen voor 7 For All Mankind

Net toen ik dacht dat ik alle stijlen broeken wel in mijn kast had hangen, gaan we richting seventies met een nieuw model dat de enkels lekker laat luchten.

Bij het zien van de uitlopende pijpen zie ik vervlogen Britney Spears-tijden voor me, toen de onderkanten van broeken me niet wijd genoeg konden zijn. Totdat ik onlangs opeens bij Zara en Mango de ‘flare’ in groten getale kon bewonderen. Je benen lijken veel langer en de broek staat geweldig met een paar mooie hakken eronder.

MangoMango

Flare bij Mango

Victoria Beckham, Penelope Cruz en Katie Holmes worden er al mee gezien. En jij, dare to flare?

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top