Fashion

Beachwear van Baku Australia

De mooiste beachwear collecties komen vaak uit Australië. Niet zo gek ook, met al die prachtige stranden en surfoorden daar! Het merk Baku Australië was mij nog onbekend, maar verdient zeker een plekje op Fashionscene.

De zomer 2010 collectie van Baku is sexy, sophisticated en ultra-feminine, aldus de designers. De lijn heeft een bohemian-look en alle items zijn te mix & matchen.

Het thema van de beachwear zijn internationale exotische locaties. We zien badpakken, shoulder-, bandeau- en halterbikini's. Sommige stuks zijn bezet met een accessoire zoals gouden ringen of een opvallende print. Enkele strapless badpakken zijn voorzien van een stoere ketting.

-

Voor de zomercollectie is er gewerkt met Italiaanse stoffen, deze voelen niet alleen soepel en zacht aan maar zijn ook goed bestand tegen zon, zee en zand. De bikini's zijn los verkrijgbaar; dat maakt het mogelijk om de tops en broekjes in verschillende maten te kopen. De broekjes zijn er in diverse uitvoeringen: hoog-, laag-, breed- en in strikvorm. Ideaal voor elk lichaamstype, dus! De tops zijn verkrijgbaar tot cupmaat E.

De prijzen variëren van 79 tot 129 euro. Voor meer info, check www.bakuaustralia.com.au. Op die site vind je ook alle verkooppunten, in Nederland zijn er al een heleboel!

Ik heb al zin in de zomer, wat jij? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top