Fashion

De zomercollectie van Karen Millen

Afgelopen week werd Jackie’s Best Dressed Award uitgereikt. Maar behalve dat we Leontine Borsato die prijs in de wacht zagen slepen, keken we ook onze ogen uit bij de modeshow van Karen Millen. Het modehuis toonde haar allernieuwste collectie voor aankomende zomer.

Zes modellen en Beertje van Beers toonden de nieuwste collectie van Karen Millen, die voornamelijk uit wit-, grijs- en pasteltinten bestaat. Dankzij toegevoegde ruches en gedrapeerde stoffen is de kleding op en top vrouwelijk. Bovendien kent de collectie diverse lingerie-invloeden, zoals korsetten die de kleding nog net iets vrouwelijker maken. Met haar versierde en geaccentueerde schouders en het gebruik van kant laat het modelabel zien dat ze op de hoogte is van de trends voor aankomende zomer. En de stoere jeans en digitale prints geven de collectie een urban twist.

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, verklapte ons tijdens de uitreiking van de Jackie Best Dressed Award dat ze graag kleding van Karen Millen draagt en wij begrijpen nu waarom....! (Tess)

Deel dit artikel
Back to top