Fashion

VILA New Years collectie

Het thema van de VILA New Years collectie is Rebel Belle; verleidelijk en krachtig, vrouwelijk en cool. De lijn is superfeestelijk en ultrachic, maar dan wel met een rebelse touch.

In de VILA New Years collectie draait het om luxe partyjurkjes, ruches en veel rockchic invloeden. Er is gewerkt met rijke materialen als leer, kant, chiffon en zijde en bevat bijzondere afwerkingen met franjes, kettinkjes en pailletten. Daarnaast zien we strakke lijnen, pofmouwen, details op schouders zoals draperieën en plooien en een vrouwelijke snit in tops en jasjes.

De jurkjes en rokjes zijn bewerkt met kant, studs, pailletten en kristallen. Draperieën, lagen en stroken komen op verschillende manieren terug in zowel de jurken als tops. Franjes als schouderaccent in bolero’s, tops en jasjes en geven de stijlen een feestelijk tintje. Geheel in het thema ‘Rebel Belle’ zijn de T-shirts uitgevoerd met grafische en zwartwit fotoprints en hiermee goed te combineren met een stoer leren jasje en vrouwelijk rokje.

Deze glamorous partycollectie laat een mix zien van elegante, soepele materialen en stoere details. Een tikje tegendraads maar absoluut partyproof! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top