Fashion

Ewa Opoka spring-summer 2010

Ewa Opoka is het tassenmerk met het bekende uiltje. Superleuk en origineel! Het merk maakt namelijk gebruik van met de hand vervaardigde en vernieuwende materialen, zoals naturel kalfsleer, die verkleurt naarmate het ouder wordt. De nieuwste collectie voor 2010 is al bekend. Fashionscene zette ze voor je op een rijtje…

 

Ewa Opoka werd in Polen geboren, maar groeide op in België. Haar liefde voor tassen heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken. Na het vinden van een ambachtelijk atelier is ze begonnen met haar eigen tassenlijn, die erg succesvol is door het gebruik van materialen als naturel kalfsleer, soepel suède, zeildoek katoen in combinatie met naturel leer en suède. De kalfsleren variant verkleurt naarmate het ouder wordt. Je tas wordt dus steeds mooier (zie de foto's hieronder).

Voor aankomend seizoen zijn er zeven nieuwe tassen gemaakt: ALEX (schooltas in een nieuw jasje), ES, BUCKET, SAC, MIAMI, LEX, SHOPPER (perfect voor een dagje strand) en KAMIL (een tas voor het winkelen).

Ewa Ewa

Ewa

Voor Na!

Voor verkoopadressen, check de website. Wat vind jij van Ewa Opoka? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top