Fashion

Viktor & Rolf betoveren de Bijenkorf

De Bijenkorf heeft Viktor & Rolf gevraagd om een speciale kerstcollectie te ontwerpen. Centraal staat het sprookjesboek van Viktor & Rolf, geschreven en geïllustreerd door de twee ontwerpers zelf. De ontwerpers hebben daarnaast een exclusieve giftcollectie voor de kerst ontworpen.

Deze giftcollectie bestaat onder andere uit serviesgoed, kerstornamenten in de vorm van de hoofdrolspelers van het sprookjesboek, een dekbedovertrek, luxe cadeaudozen, geïllustreerde kerstkaarten, handschoenen, een speciale kersttaart, tafellakens en servetten, Moleskine notebooks en het sprookjesboek van Viktor & Rolf.

Tot slot verzorgen Viktor & Rolf ook de decoratie van de winkels én de aankleding van de etalages.

“Het designerduo weet altijd verrassende en betoverende concepten neer te zetten. De combinatie van Viktor & Rolf, de Bijenkorf en het gegeven kerst belooft sprookjesachtig te worden. We hebben ons met Viktor & Rolf gefocust op een giftcollectie voor kerst; essenties voor feestdagen. De collectie is allesomvattend voor kerst. Alle bijzondere producten die normaliter niet in de collectie van Viktor & Rolf te verkrijgen zijn”, aldus Robert Bohemen van Bijenkorf.

De Viktor & Rolf-collectie wordt vanaf woensdag 2 december 2009 exclusief verkocht in alle filialen van de Bijenkorf en in de online shop op www.debijenkorf.nl.

Ik vind de items echt letterlijk een sprookje, prachtig gewoon! Wat vind jij? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top