Fashion

Olsen twins onder vuur voor $17.000 bonttas

Mary-Kate en Ashley Olsen mogen dan wel de prestigieuze CFDA award voor 'Womenswear Designers of the Year' gewonnen hebben, hun nieuwste creatie maakt hun minder populair. De lijn van The Olsen twins, The Row, heeft een bonttas van $ 16.900 uitgebracht en PETA is beslist niet blij.

Duur grapje

De patchwork backback van The Olsens is gemaakt van verschillende stukjes bont en heeft een belachelijk hoge verkoopprijs. Dat bont prijzig is, weet iedereen en dat een labeltje het prijskaartje ook doet stijgen, maar $16.900 voor een tas gaat wel een beetje ver, niet?

Olsen Twins

PETA

Bovendien is de Amerikaanse organisatie PETA, die zich inzet voor dierenrechten, furieus op de desinger tweeling en noemt hen de 'Trollsen Twins'. Maar zij wilden nog meer kwijt over Mary-Kate en Ashley: "Als het eruit ziet als een trol en werkt als een trol, is het waarschijnlijk een Trollsen Twin - of iemand met een van hun nieuwe 16.000 dollar tassen, die zijn gemaakt van de vacht en huid van onschuldige dieren."

Fur Bag The Row

Maar PETA is nog niet uitgeraasd:"Wat The Olsens ontbreekt aan creativiteit, proberen ze goed te maken in shock waarde. Helaas zijn het de vossen, kalveren, en alligators, waarvan vaak de vacht wordt afgescheurd, terwijl ze nog bij bewustzijn zijn en in staat zijn om de pijn te voelen. Zij betalen de duurste prijs."

Rachel Zoe

Style guru Rachel Zoe is daarentegen wel erg enthousiast over de bonttas en noemt het exemplaar een absolute musthave voor de pre-fall. "The Row's chique lapjestas combineert comfort en klasse. De harige textuur en de handige rugzag zijn fashion favourites", zei Rachel Zoe.

Wat vind jij van de bonttas van The Row?

(Door: Daphne)

(Bron: Fashionista)

Deel dit artikel
Back to top