Fashion

Alexa Chung in jaren ’60 stijl voor Maje

Het Franse merk Maje heeft cool girl Alexa Chung gekozen als gezicht voor hun nieuwe autumn/winter 2012-2013 campagne. De Britse ster schittert in een zwart-witte serie die gisteren bij het Porte des Lilas metro station in Parijs is geschoten. De beelden doen ons denken aan een filmset van vroeger, prachtig!

Maje is geliefd bij sterren als Marion Cotillard en Vanessa Paradis, die worden geroemd om hun stijl. Maje weet de juiste combinatie tussen edgy en vrouwelijk te vinden wat velen aanspreekt. Zo ook Alexa! "I am thrilled to be the face of Maje for their Autumn/Winter 2012-13 campaign. It's a brand I love and wear, so to be asked was a huge compliment" aldus Alexa.

AlexaChungMaje

De beelden voor Maje zijn geschoten door Glen Luchford. Voor Maje was de keuze voor Alexa snel gemaakt omdat ze precies past bij de uitstraling van het merk. "Elegant yet edgy, Alexa's attitude reflects a personality that is both glamorous and rock 'n' roll."

Voor Alexa is het niet de eerste keer dat ze het gezicht voor een merk is. Eerdere samenwerkingen deed ze bijvoorbeeld met Vero Moda, Pepe Jeans, Superga en het Lacoste parfum 'Joy of Pink'.

Alexa, die begon als model en toen uitgroeide tot tv-presentatrice, is naast het gezicht van merken ook muze voor verschillende ontwerpers. Ze heeft zelfs een Mulberry tas die naar haar vernoemd is!

AlexaChungMaje

Alexa heeft ook al eerder haar eigen ontwerp skills getoond en dus is de grote vraag wat ons betreft: zou er een samenwerking tussen Maje en Alexa onstaan?

Voor nu zijn slechts deze twee beelden bekend gemaakt, maar we houden jullie op de hoogte van de rest van de campagne zodra deze gelanceerd wordt.

Wat vind jij van de Maje beelden met Alexa tot nu toe?

(Bron: Grazia UK)

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top