Fashion

Lady Gaga op cover September issue

Vogue US' September issue is de belangrijkste editie van het jaar en dit keer is Lady Gaga de lucky one die op de cover staat. En dat is niet alles want haar nu al beruchte geurtje - dat naar sperma and bloed moet ruiken - wordt tegelijkertijd gelanceerd. September wordt een booming maand dus voor Miss Gaga!

Stond vorig jaar Kate Moss nog met haar trouwfoto's op de cover van Vogue US' September issue, dit keer is de eer aan Stefani Germanotta - Gaga's echte naam. Omdat de ster momenteel haar 'Born This Way Ball' world tour doet zijn de foto's al geschoten. Fotografen waren Mert Alas en Marcus Piggott, en de regie lag natuurlijk in handen van Anna Wintour. En wat zijn we benieuwd naar het resultaat!

LadyGagavoguecover

Lady Gaga eerder op de cover van Vogue

De controversiële zangeres sloot in 2010 een deal met Coty Inc - een van de grootste beauty bedrijven - om haar eigen parfum te lanceren. De geruchten die rondgingen over dat het parfum zou ruiken naar bloed en sperma blijken niet volledig waar te zijn, al weten we niet of het volgende nieuws beter is. Want voor het geurtje, dat Fame zal heten, is schijnbaar wel een sample van Gaga's bloed gebruikt. Wij weten niet zo goed of we het echt moeten geloven, maar met Gaga's reputatie zal het ons niet verbazen als het toch waar blijkt te zijn.

LadyGagacovervogue

Lady Gaga eerder op de cover van Vogue

Dat is nog niet eens alles, want het parfum zal zwart zijn, en blijkbaar pas van kleur veranderen als het op de huid komt. Hoe dat precies werkt? De tijd zal het ons leren want wij hebben geen idee! Ter promotie van het geurtje is Steven Klein, die ook de videoclip voor Alejandro heeft geproduceerd, bezig met een video die de experience rondom het parfum moet versterken.

En hoe het geurtje dan wel gaat ruiken? "Like an expensive hooker", aldus Gaga. Precies wat we altijd al wilden...

Wat vind jij van het feit dat Gaga op de cover van Vogue's September issue staat? En van haar controversiële luchtje?

(Door: Zoë)

(Bron: Styleite)

Deel dit artikel
Back to top