Fashion

Fashion Update week 23

Van rode loper reports van de MTV Movie Awards 2012 en CFDA Awards tot het AFW programma, een vervolg op The Devil Wears Prada en Paco Rabanne's nieuwe creative director. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op!

* O, wat houden we toch van awards uitreikingen! Zondagavond vonden de MTV Movie Awards 2012 plaats. Bekijk de red carpet looks hier!

* Florence Welch als roodharige Goddess op de cover van Harper's Bazaar UK!

Florence Welch

* Er komt een vervolg op The Devil Wears Prada! Auteur Lauren Weisburger heeft laten weten aan het vervolg te werken en het boek 'Revenge Wears Prada: The Devil Returns' komt in april 2013 uit... Wij kunnen niet wachten, jullie?

Devil wears Prada

* En maandagavond vonden de Oscars van de modewereld weer plaats. Bekijk hier alle winnaars en outfits van de CFDA Awards!

*... En het programma voor de Amsterdam Fashion Week van 11 t/m 15 juli 2012 is bekend!

* Kristen Stewart staat glamorous op de cover van Vanity Fair - inclusief cute, fluffy puppy!

Vanity Fair

* Andrej Pejic does it once again. Andrej staat voor het zomernummer van Candy als man én vrouw model in dezelfde serie. We like!

* Paco Rabanne heeft een maand na het aan de kant schuiven van de creative director alweer een opvolger. Lydia Maurer neemt het stokje over!

* Kanye Wests Air Yeezy 2 sneakers voor Nike liggen vanaf morgen in de winkel(voor $245), maar werden voor maar liefst $90.000 op Ebay aangeboden! Alles voor de primeur?

Welk fashionnieuwtje made your week?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top