Fashion

Fashion update week 21

Terwijl het filmfestival feestgedruis zich in Cannes voorzette, werden ook wij deze week van genoeg fashionnieuws voorzien. Van Kanye's eerste film, Victoria Beckhams plannen voor een eigen winkel tot de bruidscollectie van UGG en Vogue Nederlands nieuwste cover. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op!

* Rapper, producer, designer en nu filmmaker! Kanye West heeft een film geproduceerd en geregisseerd en onthult 'Cruel Summer' woensdag in Cannes!

Cruel summer

* Vorig weekend verschafte wij jullie al couture uit Cannes, houd Fashionscene morgen in de gaten voor nog meer looks en jurken van het filmfestival!

* Wat ons betreft draaien de Billboard Music Awards 2012 net zoveel om de jurken op de rode loper. Daarom verzamelden we voor jullie de mooiste (en wat minder mooie) exemplaren.

* Lady Gaga heeft een nieuw fashionaccessoire: een e-nor-me paardenstaart. Wat vinden jullie, hot or not?

Lady Gaga

* Vogue cover nummer drie is uit! Model Guinevere van Seenus (gezicht van Miu Miu) siert het juni-nummer.

cover vogue

* Tot nu toe is Victoria Beckham's kleding alleen online en in luxe warenhuizen te krijgen, maar ze heeft laten weten dat ze een winkel in London wil openen!

* Shocking but true: UGG Australia, het schoenenmerk met de comfortabele, maar niet de meest charmante schapenvacht laarzen, heeft een bruidscollectie gelanceerd.

* De trailer van The Great Gatsby (2012) is er eindelijk! En dat betekent twee en een halve minuut wegdromen bij de mooiste jaren '20 outfits. We like! Jij?

 

Fijn weekend!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top