Fashion

UGG lanceert bruidscollectie

UGG Australia, het schoenenmerk met de comfortabele, maar niet de meest charmante schapenvacht laarzen, heeft een bruidscollectie gelanceerd. (...) Dat was even schrikken of niet? De 'I Do!' collectie is gevuld met glimmende en glinsterende boots. Dan rijst bij ons de vraag 'Waarom zou je überhaupt op laarzen willen trouwen?'

Ugg australian bridal boots

I Do!

De 'I Do!' bruidscollectie van UGG bestaat uit twee laarzen en zachte flip flops uiteraard van schapenvacht. Beiden boots zijn off-white en hebben een blauw/parelmoer zool. 'Sparkles' (links) is bedolven onder pailletten en 'Bailey' (rechts) is een suède laars in parelmoer met een grote 'diamanten' knop erop. De collectie is in de VS al verkrijgbaar en binnenkort (vanaf 1 juni) ook in Groot-Brittannië.

Ugg Australia bridal boots

Misschien was het je al opgevallen dat het enthousiasme bij ons ver te zoeken is. We snappen dat het de meest comfortable schoenen ter wereld zijn, maar daarentegen (geef toe) ook niet de meest stijlvolle. Wij vragen ons daarom af waarom en vooral ook wie er ooit voor zou kiezen om op UGGs te gaan trouwen... Wij kunnen ons geen trouwjurk bedenken die goed matcht met een paar UGGs, ook niet wanneer ze in off-white zijn en glinsteren.

Wat vind jij van de bruidscollectie van UGG?

(Door: Daphne)

(Bron: Graziadaily.co.uk)

Deel dit artikel
Back to top