Fashion

Christian Louboutin ontwerpt sprookjes schoen

We waren blij om te lezen dat wij niet de enige zijn met een Disney crush, want ook Christian Louboutin is fan! En dat zorgt voor een wel heel leuke samenwerking: hij gaat namelijk het glazen muiltje ontwerpen voor de rerelease van Assepoester!

Dit najaar komt Walt Disney's Diamond Edition van "Assepoester" op Blu-ray en DVD uit. Christian Louboutin viert dit op toepasselijke wijze voor een schoenen ontwerper en zal een eigen interpretatie geven op het klassieke glazen muiltje. Over de samenwerking heeft Christian het volgende gezegd tegen Women's Wair Daily; "Isn't it everyone's dream, to once in your life be part of a fairy tale? I have been so lucky to have crossed paths with Cinderella, an icon who is so emblematic to the shoe world as well as the dream world."

christianlouboutincinderella

De officiële beelden van zijn ontwerp worden deze zomer bekend gemaakt dus tot die tijd is het nog speculeren. Wij vragen ons vooral af of de muiltjes ook een rode zool zullen krijgen, of dat Christian dat voor één keer achterwege zal laten. Wat denk jij?

christianlouboutincinderella

christianlouboutincinderella

Heb je spontaan behoefte gekregen aan een paar glazen muiltjes om jezelf in prinsessen sferen te wanen? Marc Jacobs heeft transparante schoenen in zijn collectie! Wel van pvc, maar dat lijkt ons sowieso iets comfortabeler dan echte glazen muiltjes...

christianlouboutincinderella

Als je als eerste op de hoogte wilt blijven, vergeet dan vooral niet Assepoester haar Facebook pagina te liken (wie wil er sowieso nou niet Assepoester op Facebook hebben?!). En om in stijl mee af te sluiten, het einde van Assepoester om eventjes heerlijk bij weg te dromen:

 

Wat vind jij van de samenwerking tussen Louboutin en Disney?

(Door: Zoë)

(Bron: WWD, Grazia UK)

Deel dit artikel
Back to top