Fashion

The Carrie Diaries sneak preview

Na een serie en twee films, kán het niet zijn dat Sex and the City écht over is. En dus werd er maandenlang gespeculeerd: komt er een derde film? Een zevende seizoen? Uiteindelijk kregen we ons antwoord. Er komt een prequel van Sex and the City en die is nu volop in de maak! Zie hier de eerste foto van de jonge Carrie Bradshaw!

Sex and the City

In 2004 eindigde onze favoriete serie na zes fantastische seizoenen. Leeg van binnen, voelde we ons zonder Sex and the City. Geen avontuurtjes meer van de hooggehakte, fashionable Carrie Bradshaw en haar vriendinnen in New York. Er zat niets anders op, dan herhalen. Totdat in 2008 de eerste Sex and the City film uitkwam en 2010 een tweede deel. Maar nu staan we alweer twee jaar droog en veel langer houden we het niet meer vol.

Carrie Bradshaw

First look van AnnaSophie Robb als Carrie Bradshaw.

The Carrie Diaries

Gelukkig dat hoeft ook niet, want Warner Bros is druk bezig met de opnames van een prequel van Sex and the City. In de prequel volgen we Carrie in haar tienerjaren in Connecticut. We gaan dus terug in de tijd, de jaren 80 om precies te zijn. AnnaSophie Robb mag de rol van de jonge Carrie vertolken en na een aantal papparazzi beelden van op de set, is er dan eindelijk een officiële first look! De fun outfit bestaande uit een tulle all that glitter rok en felrood gekleurde pumps. O yes, dat is zoals we Carrie kennen.

Carrie Bradshaw

AnnaSophie met grote trui aan om haar outfit te verbergen op de set van The Carrie Diaries.

Carrie

the Carrie Diaries

Young Carrie op de set. Het haar! Very eighties!

Ga jij The Carrie Diaries volgen?

(Door: Daphne)

(Bron: Fashionista)

Deel dit artikel
Back to top