Fashion

Elise Kim showt verfijnde on-trend collectie

De 25-jarige ontwerpster Elise Kim, die haar roots heeft liggen in Vietnam, toonde gisteravond haar fall-winter 2012-2013 aan het publiek tijdens Amsterdam Fashion Week. Wij genoten van de verfijndheid en vrouwelijke elegantie van Epiphenomenon | one.

De trilogie collectie van de getalenteerde ontwerpster begint met dromerige witte looks: maagdelijke witte manteplakjes, transparante stoffen, mohair en satijn. Opvallend aan het werk van Elise Kim is de materiaalkeuze en de combinaties die zij daarmee weet te maken; Leer, wol en satijn gaan moeiteloos samen in één look. Na de witte start brengt Elise Kim verschillende blauwe kleuren, zwart en oud-roze terug in het kleurpalet. Ook Elise doet mee aan deze print-mania, bijzonder is dat de betoverende prints door Elise zelf zijn ontwikkeld.

kim 1

kim2 kimroze

kim kim

Naast vernieuwende looks zagen we ook weer het on-trend peplum, die de vrouwelijkheid benadrukt en mouwen van een transparante stof. Vooral het outerwear gaf ons vlinders in onze buik: prachtige jassen met een bijzondere mix van materialen en kleuren.

kimjas1 kimjas2

Epiphenomenon | one is een collectie die wij in zijn geheel erg graag in onze kledingkast zouden zien hangen. Elise Kim was bij ons al favoriet, maar na het zien van deze collectie kan zij in ons mode-boekje niet meer stuk.

Bekijk de hele collectie van Elise Kim op onze catwalk-pagina.

(Door: Lenny)

(Foto's: Team Peter Stigter)

Deel dit artikel
Back to top