Fashion

10-jarige dochter Cindy Crawford voor Versace

Modellenbloed kruipt het waar het niet gaan kan. Maakte supermodel Cindy Crawford in de jaren '90 nog furore als Versace model, nu poseert haar 10-jarige dochter Kaia voor het Italiaanse modehuis. Een typisch gevalletje zo moeder, zo dochter!

Cindy Crawford was in de nineties samen met topmodellen als Claudia Schiffer en Naomi Campbell één van de oogappels van Gianni Versace. Nu, een krappe twee decennia later, is het tijd voor de volgende generatie. Gianni's zus Donatella werd betoverd door de schoonheid van Cindy's dochter Kaia en huurde het meisje in als model voor de allereerste Young Versace campagne.

En we moeten toegeven: het is een plaatje. Met haar donkere manen, lange benen en zelfverzekerde uitstraling is ze duidelijk een kind van haar moeder.

cindy crawford dochter versace campagne1

Kaia Crawford voor Young Versace, gekiekt door Mert Alas en Marcus Piggott

Uiteraard is mamalief apetrots op haar knappe dochter: "Ik ben zo enthousiast over het feit dat Kaia is uitgekozen om deel uit te maken van de eerste Young Versace campagne. Ik heb goede herinneringen aan de tijd die ik doorbracht met Gianni en Donatella. Er is iets heel speciaals aan het modehuis Versace."

Ook Donatella Versace is lyrisch over de Crawford telg: "Net als haar moeder heeft Kaia een speciale gave. De camera houdt echt van haar. Het is bijzonder om te zien hoe Kaia in de voetstappen van haar moeder treedt!'

cindy crawford dochter versace campagne2

Crawford junior en senior

cindy crawford dochter versace campagne3

Versace fall-winter 1994

cindy crawford dochter versace campagne4

Versace fall-winter 1994

Wat vinden jullie van Kaia's eerste stap in de modewereld?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top