Fashion

Karlie Kloss niet gephotoshopt

De blote editorial van Karlie Kloss in het decembernummer van Vogue Italia heeft voor behoorlijk wat ophef gezorgd. In ‘Body by Kloss’ neemt het topmodel soms een vreemde houding aan, wat voor een onnatuurlijk lichaam zorgt. ‘Photoshop!’ is het eerste wat werd geroepen. Maar nu is er bewijs dat Vogue Italia niet aan de foto’s heeft geknoeid.

 

Body by Kloss

Mooie mensen gefotografeerd in een uitgebreide editorial, daar hoor je niemand over klagen. Al helemaal niet als het Karlie Kloss betreft. Als Karlie ‘The body’ Kloss dan ook nog uit de kleren gaat, zou je verwachten dat iedereen blij is. Toch is dit niet helemaal waar. Bij haar ronde strakke billen en lange stelten kregen we namelijk ook uitstekende botjes, zichtbare ribbetjes en uitpuilende buikspieren te zien, en dat kon niet iedereen waarderen…

Karlie Kloss Vogue Italia

Photoshop

Vooral de zwart-wit foto met Karlie Kloss in een shorts en cropped leren jasje deed vragen oproepen. De 19-jarige staat zo vreemd ingedraaid met haar middel, dat het lijkt alsof ze een deel van haar heup mist. Ook haar buik is angstaanjagend smal en gespierd. En terwijl critici los gingen over de foto (“Shouldn’t the credits say “Photoshopped” by Steven Meisel?” en “thats not sit ups…thats anorexia), maakte Vogue Italia zich extra verdacht door de beruchte foto van hun webstite te verwijderen. Waarom weet niemand (misschien hadden ze genoeg van de beschuldigingen), maar onderstaande video bewijst dat Vogue Italia niets heeft hoeven photoshoppen aan 'The Body'.

Wat vind jij van deze wel of niet photoshopkwestie na het zien van bovenstaande video?

(Door: Daphne)

(Beeld: Fashion Gone Rogue)

Deel dit artikel
Back to top