Fashion

Doutzen Kroes en Armani ontwerpen T-shirt

Doutzen Kroes en A|X Armani Exchange hebben een exclusief T-shirt ontworpen voor Dance4Life, de organisatie waar Doutzen al drie jaar ambassadrice van is. Gisteren presenteerde Doutzen in New York trots het speciale T-shirt. Vandaag, op Wereld Aids Dag, wordt de limited edition gelanceerd.

Doutzen Kroes ontwerpt Armani Exchange T-shirt voor Dance 4 Life

T-shirt

Doutzen heeft samen met Armani een speciaal A|X Armani Exchange unisex T-shirt ontworpen van 100% katoen. De witte Tee heeft als opdruk een zwart-wit foto van een dansende Doutzen met daaroverheen de woorden ‘Dance Dance Dance’ in rode, vetgedrukte blokletters. Het T-shirt kost 35 dollar en is verkrijgbaar in alle A|X Armani Exchange winkels en ook online.

Doutzen Kroes ontwerpt Armani Exchange T-shirt voor Dance 4 Life

Dance4Life

Alle opbrengsten van het T-shirt worden gedoneerd aan Dance4Life, de Nederlandse organisatie die educatie en bewustwording van HIV en AIDS promoot door middel van muziek en dans. Volgens Doutzen is de samenwerking van Armani met Dance4Life een logische stap:“Armani heeft een sterke geschiedenis met dans en muziek en het heeft een goede stijl. De samenwerking met Dance4Life om een T-shirt te ontwerpen is dus een perfecte combinatie. Ik vind het super om de Dance4Life boodschap over te kunnen brengen via een T-shirt en iedereen die het draagt te inspireren om dit goede doel te steunen.”

Doutzen Kroes ontwerpt Armani Exchange T-shirt voor Dance 4 Life

Doutzen nog helemaal in haar rol als Victoria's Secret Angel.

Wat vind jij van het initiatief van Doutzen en Armani?

(Door: Daphne)

(Beeld: SocialiteLife.com)

Deel dit artikel
Back to top