Fashion

Fashion update week 47

Van de opening van Kiboots eerste conceptstore tot een sneak peak van de Versace pre-spring collectie. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Wat betreft modetentoonstellingen, zien we steeds meer modehuizen hun archieven in musea showen. Valentino en zakenpartner Giancarlo Giametti pakken het anders aan en lanceren een online museum.

* Marc Jacobs really did it: het "Muscle Man Marc" poppetje uit South Park heeft hij in inkt laten vastleggen op zijn rechter onderarm.

Marc Jacobs tattoeage

* Specsavers bundelde krachten met fashion designer Karen Millen voor het ontwerpen van een speciale brillenlijn. Fashionscene was bij de lancering van  Karen Millen voor Specsavers!

* Het is je vast niet ontgaan dat Rihanna het gezicht is van Emporio Armani Underwear en Armani Jeans fall-winter campagnes. Nu heeft Rihanna samen met Armani een capsule collectie ontworpen!

* Karl Lagerfeld ontwierp speciaal voor Lady Gaga een custom made Chanel jurk. Gaga droeg de witte tweed dress naar de opening van Gaga’s Workshop @ Barneys ♥

Chanel for Lady Gaga

Links Karl Lagefelds tekening voor Gaga en rechts de uiteindelijke Chanel dress.

Lady Gaga @ Barneys

* More Lagerfeld news! Karl Lagerfeld wordt hoofdredacteur van Metro, dat gratis krantje dat je op stations krijgt. Nouja, voor één dag dan en wel op 7 februari. Bovendien is hij schatrijk.

* Het Britse Advertising Standards Authority heeft opnieuw ingegrepen. Het om de Miu Miu campagne met de 14-jarige Hailee Steinfeld. De advertentie zou ‘gevaarlijk en onverantwoordelijk’ zijn.

 

* Tyra Banks siert voor het eerst sinds drie(!) jaar een cover en wel die van het kleinschalige, Duitse fashion magazine ‘I love you’.

Tyra Banks eerste cover in drie jaar  

Have a fashionable, amazing weekend! See you next week!  

(Door: Daphne) 

Deel dit artikel
Back to top