Fashion

Fashion update week 45

Van outfits spotten op de MTV European Music Awards 2011 in Belfast tot de steamy & sexy Victoria's Secret Fashion Show 2011. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

De Spaanse politie heeft een drugsbende betrapt op het smokkelen vancocaïne in de vorm van … Manolo Blahniks!Naast geniale drugdealers kunnen we concluderen dat deze mannen ook meesterlijk zijn in het maken van replica’s, met Manolo Blahniks in het bijzonder…

 

Deze week vond de Versace for H&M Fashion show in New York plaats!

 

En is de official Versace for H&M commercial uitgekomen!

 

Rockstars en supermodellen zijn een match made in heaven. Duran Duran bewijst dat opnieuw met hun nieuwste videoclip ‘Girl Panic’. In de 9 minuut durende video zien we jaren ’90 supermodellen, waaronder Naomi Campbell, die de rollen van de bandleden op briljante wijze vertolken.

Deze campagne van Marc Jacobs's laatste geur Oh Lola! is verboden in Groot-Brittiannië! Dakota Fanning(17) zou een seksueel provocerende houding aannemen met het flesje tussen haar benen geklemd...

Dakota Fanning Marc Jacobs Oh Lola!

Dit jaar staat Vogue Best Dressed in het teken van beroemde zusters van over de hele wereld. Wie anders dan Mary-Kate en Ashley Olsen zet je dan op de cover van de ‘Year of the Sister’ editie!

Kate Moss mocht in juli dan wel de bruid zijn, alle ogen waren gericht op haar jongere zusje Charlotte Moss. Drie maanden later maakt Charlotte Moss haar modellendebuut!

Chloë Sevigny verkleedde zich als Terry Richardson voor de bekende ‘as me’ shot en besloot vervolgens een spontane kissing shot te doen. IEUW.

 Terry Richardson en Chloe Sevigny

Zijn jullie al bekend met het Italiaanse modemerk Brandy ♥ Melville? Naast Rome, Milaan, Parijs, Berlijn, New York, Californie en Hawaï, is nu eindelijk ook Amsterdam aan de beurt!

Wat het weekend ons weer gaat brengen, who know, maar bent in ieder geval weer helemaal up-to-date!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top