Fashion

H&M opent pop-up gift store

Ook zo'n hekel aan hysterisch rondrennen door de winkelstraten op zoek naar feestelijke accessoires om het holiday seizoen zo gezellig mogelijk te maken? H&M biedt de oplossing, vanaf vandaag kun je terecht in H&M’s Gift store in de Kalvertoren in Amsterdam.

hm gift

De hele wish-list van je zusje, de ultieme party outfit voor jezelf en feestelijke accessoires om jouw huis in hogere feest-sferen te krijgen allemaal onder één dak, ideaal als je het ons vraagt! Gedurende de feestmaanden november en december kun je in de H&M Gift store al jouw essentials voor de feestdagen vinden.

De Gift store is geheel aangekleed in een winterse en feestelijke sfeer en beslaat ongeveer 160 vierkante meter en is gevestigd naast de bestaande H&M-winkel in de Kalvertoren in Amsterdam. Je vindt in de shop Home artikelen (de volledige H&M Home collectie kun je het gehele jaar door vinden in de flagship store op de Dam), accessoires en cosmetica, maar ook party outfits, van metallics, tot fluweel en van glitter tot faux fur. Dat wordt a whole lot of fun tijdens het optuigen van jezelf en jouw omgeving.

giftstore

Tussen al de feestelijkheden door lekker ontspannen en vooral uitbuiken en bijkomen van al het vertier? Bij de nieuwe H&M store vind je ook fijne coccoon items zoals pyjama’s, warme sokken, hoodies en joggingbroeken. Al je aankopen worden feestelijk ingepakt in speciale H&M cadeauverpakkingen zodat je het rechstreeks onder de kerstboom neer kan leggen. In het voorjaar wordt de extra winkelruimte van de Gift store toe aan de bestaande winkel in de Kalvertoren toegevoegd. Nog meer H&M shopplezier dus!

hm

hm

De H&M Gift store is dagelijks geopend van 31 oktober t/m het einde van het jaar.

Openingstijden: ma 11:00 - 18:30, di - wo 10:00 - 18:30, do 10:00 - 21:00, vrij - za 10:00 - 19:00 en zo 12:00 - 19:00. Adres: Kalverstraat 200.

(Door : Lenny)

Deel dit artikel
Back to top