Fashion

Fashion update week 34

Van Fashion’s Night Out die Glee inschakelt tot Anna Wintour’s plek in de machtige vrouwen-lijst van Forbes. Na een week vol modenieuws brengen wij je de meest noemenswaardige en leukste fashion nieuwtjes bij, door middel van een handig overzicht.

* Kim Kardashian had voor de mooiste dag uit haar leven niet één, niet twee, maar drie Vera Wang jurken aangeschaft. Alsof dat niet genoeg was, waren haar bruidsmeisjes en moeder ook in Vera Wang gekleed.

Kim Kardashians three dresses

* Kate Middleton is een Anorexia idool. De Duchess wordt vanwege haar gewichtsverlies op pro ana websites gezien als een groot voorbeeld.

* De belangrijkste edities van de modebladen, de September Issues, liggen in de schappen en we zien dat de bladen op safe spelen met topmodellen en gevestigde ontwerpers. Zo kiest de Russische Harper’s Bazaar voor Heidi Klum in Louis Vuitton en de Spaanse Vogue gaat voor Eva Herzigova, Helena Christensen en Claudia Schiffer in Dolce & Gabbana.

September issues

* Mario Sorrenti schiet de exclusieve ensexy Perilli kalender voor 2012. Wij hebben de eerste en nogal pikante beelden van onder anderen Kate Moss, Lara Stone en Saskia de Brauw.

* It-girl en stijlicoon Alexa Chung wordt na Erin Wasson en Helena Christensen het nieuwe gezicht van Vero Moda.

Alexa Chung

* De Grazia PC Catwalk komt er weer aan! Noteren in de agenda: zondag 4 september vanaf 13.30.

* Lieke van Lexmond is door Jackie verkozen tot Best Dressed van Nederland! Ze treedt daarmee in de voetsporen van Leontien Borsato en Sylvie van der Vaart.

Voilà, je bent weer helemaal up-to-date! Van welk nieuwtje kon jij deze week geen genoeg krijgen? 

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top