Fashion

Kate Middleton is een anorexia idool

Kate Middleton wordt bestempeld als groot voorbeeld op verschillende gevaarlijke Amerikaanse anorexia websites. De zogenaamde pro ana websites zien in de Duchess een idool omdat zij in korte tijd extreem veel is afgevallen.

kate middleton

Kate Middleton was in haar studentenjaren altijd een maat 38-40 maar nu leek onlangs op een dinerparty in California de ook niet zo forse Nicole Kidman zelfs chubby naast newlywed Kate. De Britse pers schatten Kate Middleton nu op een maat 32, de Amerikaanse size zero. Bronnen vertellen dat Kate altijd al dun is geweest maar dat de laatste tijd een groot gedeelte van haar garderobe is ingenomen omdat ze nog dunner zou zijn geworden.

Vrienden van de Duchess zeggen dat Kate het verschrikkelijk zou vinden om als anorexia voorbeeld op pro ana websites te staan. "Kate is altijd dun geweest maar zij heeft zeker geen eetstoornis" aldus een vriend van Kate. Haar gewichtsverlies van de afgelopen tijd zou te maken hebben met het vele reizen wat William en zij hebben gedaan na het huwelijk.

katevoorna

Het veelbesproken zusje van Pippa Middleton staat ook als voorbeeld op de site maar Kate haar gewichtsverlies wordt op de sites uitgebreider besproken en de bezoekers willen graag weten wat haar geheim is.

In een post wordt gevraagd: "Worden jullie ook zo jaloers van Kate Middleton, ze wordt steeds dunner! Ik ben blij voor haar dat ze getrouwd is maar ik ben zo jaloers op haar lichaam. Ze was toen ze op de universiteit zat altijd heel dik.

Naast Kate Middleton worden op de sites ook Victoria Beckham als anorexia idool gezien.

Vinden jullie de Duchess of Cambridge te dun?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top