Fashion

Kim Kardashian getrouwd in drie jurken

Kim Kardashian is getrouwd, eindelijk! Sinds de verloving eind mei bekend werd, draaide de showbizzwereld om niets anders dan het huwelijk van Kim Kardashian en Kris Humphries. Eind juni werd bekend dat Vera Wang haar jurk zou ontwerpen, maar wie had gedacht dat het er drie zouden worden?

Kim Kardashian wedding 

Vera Wang

Afgelopen zaterdag 20 augustus is het eindelijk officieel geworden: Kris Humphries en Kim Kardashian zijn husband and wife. Zoals eerder bekend werd, was Vera Wang was de designer van de avond. Kim Kardashian droeg maar liefste drie verschillende bruidsjurken en ook moeder Kris Jenner en de vier bruidsmeisjes, waaronder zussen Kourtney en Khloe, waren gekleed in Vera Wang. Omdat het thema van de bruiloft zwart-wit was, waren de bruidsmeidjes net zoals de bruid in het wit.

Kim Kardashian

Drie jurken

Het komt wel vaker voor dat de bruid voor het feest een andere, comfortabelere jurk heeft, waar ze bijvoorbeeld beter in kan bewegen en dansen, maar Kim vond zelfs twee jurken niet genoeg. Tijdens de ceremonie droeg ze een strapless, wijd uitlopende jurk met een strak bovenlijfje en een rok van tule en handgemaakte kant en een lange sleep. Haar haar droeg ze opgestoken en met een hoofdjuweel van diamantjes en een sluier. Voor het feest kleedde ze zich om in een jurk, ook van Vera Wang, in een strakker zeemeerminmodel, afgewerkt met parels en kant. Na het aansnijden van de taart veranderde Kim Kardashian haar jurk nog eenmaal naar een A-lijn jurkje met V-hals. Ook hubby Kris Humphries veranderde, keurig binnen het thema, van een wit naar een zwart kostuum.

Kourtney en Khloe Kardashian 

Kris Jenner

Gratis bruiloft

Officiële foto's van de bruiloft zijn er nog niet, aangezien die voor 2,5 miljoen dollar verkocht zijn aan People magazine. De bruiloft zelf is verkocht aan E! Entertainment television voor, niet schrikken, 15 miljoen dollar! De zender gaat er een tweedelige special van maken met de titel 'Kim’s Fairytale Wedding: A Kardashian Event'. De geruchten gaan ook dat the newly weds volledig gesponsored zijn, zelf geen cent hebben hoeven te betalen en er zelfs aan verdiend hebben.

Kim Kardashian weddingdress

Deze foto's komen uit de preview van E! Entertainment television, die ons een kleine indruk geven van de bruiloft.

Wat vind jij van de jurken en bruiloft van Kim Kardashian, voor zover je kunt zien?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top