Fashion

De trouwfoto's van Kate Moss

Kate Moss haar huwelijk was maandenlang onze obsession du jour. De John Galliano trouwjurk hebben wij inmiddels goed kunnen bekijken en Kate's buddy Terry Richardson heeft zijn huwelijkskiekjes gepubliceerd. Maar nu is het echt smullen geblazen, want alle trouwfoto's staan in de September issue van Vogue US.

Kate Moss

Op 2 juli gaven Kate Moss en lover Jamie Hince het ja-woord aan elkaar. Het drie daagse trouwfestijn vol met fashion industrie vrienden is vastgelegd door friend of the bride Mario Testino en staat in volle glorie in het september nummer van de Amerikaanse Vogue.

kate moss cape

Kate Moss met een Rodarte pailletten cape en haar John Galliano jurk. Jamie draagt een Lanvin velvet blazer en Charvet shirt.

bruidsmeisjes

De bruids- en bloemenmeisjes van het huwelijk.

mario testino jude law

Mario Sorrenti, Mario Testino en Jude Law.

larastone

Lara Stone en manlief David Williams.

De bruiloft ziet er net zo moeiteloos uit als de nonachalante look die wij van Kate gewend zijn. Het topmodel vertelt dat het allemaal niet zo simpel was als het lijkt. "De voorbereidingen voor het huwelijk maakten mij compleet gek, al de details waar je aan moet denken zijn ongelofelijk. De jurk van John Galliano gaven mij wel een bepaalde rust, de jurk was prachtig en zat ook nog eens heel comfortabel."

kate dochter

Dochtertje Lila Grace helpt Kate met haar sluier.

katemosspapa

Papa Moss, Lila Grace en Kate onderweg naar de ceremonie.

Misschien kan de verschijning van Kate Moss in de September Issue van Vogue een nieuwe start zijn voor John Galliano. Of denken jullie dat dit wishful thinking is?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top