Fashion

Lara Stone is verslaafd

Een ongezonde verslaving is het gelukkig niet, maar Lara Stone is verslaafd aan breien. Nadat het Neerlands topmodel twee maanden geleden stopte met roken heeft zij de sigaretten vervangen door breinaalden. Lara is naar eigen zeggen inmiddels obsessief hooked aan het gepunnik.

lara stone

Een rokende in plaats van breiende Lara

Het supermodel vertelt in een interview dat ze van nature makkelijk verslaafd aan iets raakt. Fijn is het wel dat Lara’s verslaving du jour een onschuldig potje breien is. "Hysterisch ben ik zoveel mogelijk apps aan het downloaden met verschillende patronen. Waar ik nu druk mee bezig ben is een lappendeken waarvoor ik al een hele hoop kleine vierkantjes aan elkaar heb gebreid. Al best groot begint het kleed te worden" aldus Lara Stone over haar nieuwe verslaving.

In het interview vertelde het gezicht van Calvin Klein ook nog over een andere obsessie in de vorm van een girlcrush op Nigella Lawson. Lara Stonde vind detv-presentatrice en schrijfster van kookboeken prachtig . “Van haar sex-appael en haar poseleinen huid moet ik spontaan kwijlen.Ik zou heel graag precies als haar zijn.”

Lara Stone breid erop los! Wat is jouw meest onschuldige verslaving?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top