Fashion

Carine Roitfeld's familieportret voor Barneys

Carine Roitfeld zit na haar vertrek als hoofdredactrice bij de Franse Vogue alles behalve stil. Stylist, ontwerper, guest-editor en muze zijn een aantal baantjes die de Française de afgelopen tijd aan haar cv heeft toegevoegd. Nu is Carine Roitfeld inclusief familie als model te zien voor de Barneys fall 2011 campagne.

carine

In maart van dit jaar werd bekend dat Carine Roitfeld voor de Barneys New York fall/winter 2011 campagne als muze, styliste en gastredacteur zou worden ingezet.

Nu zijn er beelden uitgelekt waaruit blijkt dat de ex-hoofdredactrice ook nog eens model is van de campagne. De campagne heeft de naam "Carine's World" meegekregen. Naast Carine staan ook haar zoon en dochter model voor de campagne van het Amerikaanse warenhuis.

carine rick

Carine Roitfeld in Rick Owens voor Barneys.

carine zoon

Carine Roitfeld met haar zoon Vladimir Restoin-Roitfeld.

Carine Roitfeld is très chic vastgelegd door Mario Sorrenti in een een Rick Owens leren-rok-en-trui ensemble. Dochterlief Julia Restoin-Roitfeld poseert in a een sexy Givenchy creatie, zoon Vladimir Restoin-Roitfeld draagt zijn eigen kleding.

julia barney's

Julia Restoin-Roitfeld in Givenchy.

Andere knappe koppies die in de campagne te zien zijn: Victoire de Castellane, Dasha Zhukova, Naomi Campbell en Marie Amelie Suave. De gehele campagne wordt in september gelanceerd.

natashapoly

Natasha Poly in The Row voor Barneys.

Wat vinden jullie van de eerste campagnefoto's?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top