Fashion

Kate Middleton op best dressed list

Kate Middleton heeft een plekje gekregen in de Vanity Fair best-dressed list. Het tijdschrift laat weten dat de Duchess of Cambridge staat vermeld in deze begeerde lijst van stijlvolle celebs. Naast Kate staan ook royals als prinses Charlene van Monaco en Carla Bruni-Sarkozy op de lijst.

kate mcq

Kate en William tijdens hun trouwdag

Kate stond in 2008 ook al in de Vanity Fair lijst. Nu is het de Duchness weer gelukt om een plaatsje te veroveren. De stijlkeuzes van Kate waren dit jaar hot topic in de verschillende media. Dus echt opvallend was de vermelding van Kate Middleton niet. Van de Issa jurk die zij droeg tijdens de officiële aankondinging van het huwelijk tot de trouwjurk van Alexander McQueen, Kate haar stijl is voer voor de modewereld.

kate middleton

De Issa dress tijdens de officiële aankondiging van het huwelijk

Naast Kate staat ook Lady Gaga op de lijst maar ook minder excentrieke types als Michelle en Barack Obama zijn te vinden op de toonaangevende lijst met best geklede peeps.

kate trouwjurk

Alexander McQueen trouwjurk

Kate Bafta kate rodeo

Links: Tijdens de BAFTA awards in Los Angeles in Alexander McQueen en clutch en shoenen van Jimmy Choo. Rechts: Rodeo demonstratie in Canada, blouse van Alice by Temperly

erdem plane mulberry

Vliegtuig-outfits van Kate met links een Erdem jurk en rechts Rouland Mouret jurkje, Smythe blazer en Mulberry bag.

Wat vinden jullie heeft Kate zichzelf op stijl gebied al zo bewezen dat ze zich mag scharen onder de biggest fashion stars of is het nog even afwachten hoe fashionable zij zich ontwikkeld?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top