Fashion

Anders Behring Breivik eist Lacoste

Nu de crimineel Anders Behring Breivik zijn dagen slijt in de gevangenis, lijkt er goed uitzien hem meer te deren dan berouw tonen voor zijn daden in Noorwegen. Hij weigert iets anders te dragen dan zijn rode Lacoste trui en een mugshot heeft hij niet laten nemen om tegen te gaan dat er lelijke foto’s van hem in de media verschijnen.

Dat Anders Behring Breivik ijdel is, blijkt uit de plastische chirurgie waarmee hij in Amerika zijn neus en kin liet corrigeren. Maar zelfs nu hij in de gevangenis zit nadat hij in Noorwegen een slagveld aanrichtte door  in het centrum van Oslo een bom te laten ontploffen en op het eiland Utøya 77 mensen te doden door in het wildeweg rond te schieten, lijkt hij niet over zijn ijdelheid heen te kunnen komen. De terrorist wil niet in een boevenpakje worden gezien en verschijnt in het openbaar altijd met dezelfde rode Lacoste trui.

Anders Behring Breivik

Op de foto die van Anders Behring Breivik in de media is verspreid, draagt hij een

Lacoste trui. Dat daar een andere foto voor in de plaats komt, probeert hij te voorkomen door een mugshot uit de weg te gaan, zodat er geen lelijkere foto van hem in omploop raakt.

Anders Behring Breivik (Door: Evelien)(Bron: Styleite)

Deel dit artikel
Back to top