Fashion

Naakt, bondage en tranen in Love Magazine

Het immer opzienbarende Love Magazine heeft weer onze aandacht weten te trekken met hun opvallende inhoud. Naast maar liefst acht verschillende covers is er nu ook een nogal pretty doch insane editorial uitgelekt. Lara Stone en Kristen McMenamy zijn naakt en ingebonden vastgelegd.

lara love

Lara Stone

Het zestal covers van het fall/winter 2011 Supernatural issue van Love Magazine was al op het internet opgedoken. Lara Stone, Elle Fanning, Hailee Steinfeld, Daphne Groeneveld, Kristen McMenamy, Mariacarla Boscono, Chloe Moretz en Nyasha Matonhodze staan allemaal grienend, sans make-up op de voorkant van het begeerde modeboek. Eerder liet Love Magzine, wat tweemaal per jaar wordt uitgegeven, onze monden al openvallen door Kate Moss en transgender model Lea T. zoenend op de voorkant te zetten en Justin Bieber een coverplaats te geven.

daphne love

Daphne Groeneveld

hailee

Hailee Steinfeld

elle love

Elle Fanning

Nu is ook een editorial genaamd What Lies Beneath uitgelekt. Er is weinig kleding te zien en een flinke dosis bondage en dit alles in een moerasachtige omgeving. Creepy maar toch prachtig tegelijk. Bekijk de modellen al kronkelend in de bossen, vastgelegd door fotografen Mert en Marcus.

wlb

swamp

lara swamp

lovemb

love bondage

Wat vind jij van al het naakt, bondage en de tranen in het nieuwe nummer van Love Magazine?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top