Fashion

10-jarig model nieuw aanstormend talent?

Dat modellen op een steeds jongere leeftijd pieken is geen geheim. Hailee Steinfeld als nieuw gezicht van Miu Miu, met haar piepjonge leeftijd van 14 jaar, bewees dit onlangs weer eens. Kan het jonger en adembenemender? Yep! Meet Thylane Lena-Rose Blondeau.

blondeau

Wij spotten Thylana Blondeau en vermoeden dat dit Franse bloedje, oorspronkelijk afkomstig van de Ivoorkust, wel eens de next best thing in modellenland kan worden. Het gezicht van het 10-jarige meisje doet Brigitte Bardot-like aan en haar lokken zijn very Lou Doillon. Zo als alleen de Fransen dit kunnen op hun je ne sais quoi manier.

loud bbflower

Lou Doillon en Brigitte Bardot

Mademoiselle Blondeau heeft al een Vogue Enfants cover op haar naam staan en een Tumblr met een indrukwekkend aantal volgers. Op haar Tumblr Fuck Yeah Thylane Blondeau komen we ook een aantal editorials tegen die toch een tikkeltje verontrustend zijn. Iets te veel make-up, jewels en hoge hakken voor een meisje van tien. De andere foto's zijn simpelweg prachtig en ook passend bij Thylane haar leeftijd.

enfants

blondeau

blondeau 2

hb

hb

blondeau

Wat vinden jullie van dit nieuwe gezicht? Kan zij al gaan modellen of vinden jullie dat ze eerst nog even met barbie's verder moet spelen?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top