Fashion

Designer Outlet Roermond opent nieuwe winkels

In Designer Outlet Roermond vind je in brandstores van modelabels collecties tegen kortingen tot 70%. Na een shopbezoek aan het winkelcentrum waren we meteen om. Maar nu er op 18 augustus 35 nieuwe winkels openen waaronder Calvin Klein Collection, Guess en Mexx gaat ons modehart nog sneller tekeer!

Want dat betekent dat het nog moeilijker wordt om jezelf in bedwang te houden tijdens het shoppen in Designer Outlet Roermond. Gelukkig maken de kortingen van 30% tot 70% dat helemaal goed. Na de uitbreiding zal het winkelcentrum bestaan uit een shopoppervlakte van 35.200 m².

Designer Outlet Roermond

Naast de winkel van het Spaanse kledingmerk Desigual dat bekend staat om het vrolijke karakter met felgekleurde prints, kijken wij uit om te shoppen in de winkels van denimlabel True Religion, het minimalistische modehuis Calvin Klein en het luxe lederwarenhuis Trussardi. Daarnaast zullen de winkels O’Neill, Mexx en Guess het shopaanbod uitbreiden. Met de winter in het vooruitzicht shop je in de nieuwe Moncler winkels met hoogwaardige bodywarmers en winterjassen en voor het jonge grut kun je flink inslaan bij het populaire Nederlandse merk Vingino.

Designer Outlet Roermond is the fashion place to be! Je shopt 7 dagen per week designer-items tegen kortigen van 30 tot 70 procent.

Designer Outlet Roermond

Stadsweide 2

Roermond

Ga snel naar de website voor meer informatie en bekijk hier de aankopen die Evelien deed tijdens haar shoppingtrip naar Designer Outlet Roermond.

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top