Fashion

Eerste look van Karl Lagerfeld voor Macy's

Topdesigner Karl Lagerfeld gaat graag een uitdaging aan. Karl heeft namelijk voor de tweede keer een betaalbare collectie ontworpen. De laatste keer - 7 jaar geleden - was dat voor H&M, deze keer is zijn collectie te koop bij Macy's. En de eerste look is nu gespot in de Amerikaanse Vogue.

Na het zien van het eerste jurkje die maar €77,- begrijpen we best dat je meteen naar Macys.com surft om de betaalbare Karl Lagerfeld collectie te bekijken en shoppen. Want fijn om te weten: de Amerikaanse winkel slash webshop verzendt namelijk ook gewoon naar ons kleine Europese landje. Dus jurkjes voor een klein prijsje van Karl Lagerfeld, here we come!

Alleen zullen we nog even moeten wachten... Want we weten nu wel hoe de eerste look er uit komt te zien, maar de andere looks zijn nog op en top secret. En dat betekent dat we pas eind Augustus écht Lagerfelds kunnen gaan shoppen in Macy's online shop.

karl lagerfeldKarl's eerste look voor Macy's in de Amerikaanse Vogue van augustus. 

Ook de Amerikaanse ontwerpster Rachel Roy heeft tot in de late uurtjes gewerkt om een eigen collectie voor Macy's op te zetten vol zomerse jurkjes, jumpsuits en gekleurde tops. En helemaal leuk: Rachels collectie is nog steeds te bestellen in de online shop.

macys macys

Links: Rachel Roy zomers jurkje, €88,70. Rechts: Rachel Roy top met een knoop in de rug, €33,54.

Ga jij vanaf nu geld sparen om zo veel mogelijk échte Karl Lagerfeld items te kunnen shoppen?

(Door: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top