Fashion

Catwalkshots Peter Stigter op Fashionscene.nl

Wij zijn dol enthousiast dat we kunnen melden dat we een unieke samenwerking zijn aangegaan met Nederlands beste modefotograaf Peter Stigter. Fijn zo net voor de Amsterdam International Fashion Week. Want dat betekent dat de catwalkfoto's die het modeteam maakt als eerst online staan in de Catwalk rubriek op Fashionscene.nl.

peterstigter

Peter Stigter is niet alleen nationaal gezien een naam om rekening mee te houden, in modesteden als Parijs en Milaan hebben de fotograaf en zijn team ook een plekje veroverd. Met ingang van de eerst komende editie van de Amsterdam International Fashion Week krijgen staan al de catwalkshots van Team Peter Stigter vrijwel direct online. Bij Fashionscene.nl moet je dus zijn om als eerste al het modemoois van de AIFW te kunnen aanschouwen. Je vindt het catwalkbeeld onder de nieuwe rubriek Catwalk.

peter1 peter

tony peter

sage peter

Als het modefestijn in de hoofdstad weer achter de rug is en Peter Stigter en zijn team zullen uitrukken naar de volgende Fashion Week, zullen al de kiekjes ook als eerste bij ons te zien zijn. Erg blij worden wij hiervan, want nu kunnen wij jullie gelijk een volledig beeld geven van wat zich op de modeplankieren overal ter wereld afspeelt.

Bekijk al het catwalkbeeld van Peter Stigter in de Catwalk rubriek op Fashionscene.nl.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top