Fashion

COS opent in winkel in Amsterdam

Wij van de redactie van Fashionscene vangen regelematig fijne scoops op, die wij graag met jullie delen. Het laatste nieuwtje dat ons ter oren kwam gaat over COS, één van de zussen van über budget-keten H&M. De keten met tijdloze basics zou drifitg op zoek zijn naar winkelruimte in Amsterdam.

cos cos

In eerste instantie werden wij getipt dat COS in de Negen Straatjes een winkel zou openen. De persvoorlichter van COS mailde ons niet bevestigend over het gerucht maar ontkrachtte de scoop ook niet. Het gerucht gonst dus hefig dat COS binnenkort haar tweede winkel in Nederland opent. De eerst winkel van de keten zit in Den Haag, wij blijven hopen dat het tweede filiaal in de Negen Straatjes komt want dat zou beteken dat de winkel zich om de hoek van ons kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam gaat vestigen.

cos cos

De keten specialiseert zich in minimalistische en klassieke collecties voor dames en heren, die ook zeker gevoel hebben voor de trends. De items uit de COS collecties zijn kwalitiatief hoog, maar blijven betaalbaar. Ideaal!

Afwachten of de COS shop gaat komen en waar, daar doen we niet aan. Vanaf vandaag wandelen we tijdens onze lunch-pauze extra alert rond in de Negen Straatjes...

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top