Fashion

De battle van de trouwjurken

Let the battle begin! We hebben er even op moeten wachten, maar afgelopen weekend zijn maar liefst drie (!) bekende stellen getrouwd. En waar wij niet op konden wachten zijn natuurlijk de trouwjurken die de celebs altijd goed geheim weten te houden.

Eindelijk zijn we er achter wie de trouwjurken van Kate Moss, Danie Bles en Charlène Wittstock hebben ontworpen. En natuurlijk hoe de perfect wedding dresses er uit zien. Eén ding kunnen we alvast verklappen: ze zijn alle drie wit.

Het gerucht ging al een tijdje in de fashionbusiness: John Galliano zou de trouwjurk van Kate Moss ontwerpen. John en Kate zijn namelijk modevrienden door dik en dun. Want ook nu John Galliano flink in de problemen zit na zijn racistische uitspraken, heeft Kate hem alsnog de eer gegeven haar jurk te ontwerpen.

Dat John veel aandacht aan Kate's dress heeft geschonken zagen we meteen toen Kate uit haar witte trouwauto stapte. Helemaal 2011 heeft John gebruik gemaakt van doorschijnende stof en bewerkt met allemaal kleine zilveren pailleten die als regen over haar jurk zijn gestrooid.

kate

Maar ook de Nederlandse styliste Danie Bless is afgelopen weekend getrouwd in een wel heel speciale jurk. De styliste heeft haar jurk namelijk zelf ontworpen. Dat ze kan stijlen wisten we al, maar dat ze ook kan ontwerpen wordt nu bevestigd. Haar jurk is heel simpel en elegant, maar daardoor zeker niet minder mooi dan die van Kate.

danie bless

And last but not least: het koninklijk huwelijk van Charlène Wittstock met Prins Albert II. Charlène wordt door haar vader naar het altaar gebracht in een zijden jurk van Armani privé. Op de jurk zit een borduursel in de vorm van een bloem. En natuurlijk mag haar sleep niet ontbreken. Deze is maar liefst 20 meter!

charlene

Maar nu de grote vraag: wie heeft the battle gewonnen? Heeft Kate Moss, Danie Bles of Charlène Wittstock de mooiste jurk aan?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top