Fashion

Fashion update week 26

Van Bill Gaytten die John Galliano vervangt tot de Hans Ubbink fashion show. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met noemenswaardige en de leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Alsof John Galliano het nog al niet erg genoeg heeft nu zijn rechtszaak van start is gegaan, doet Bill Gaytten daar nog een schepje bovenop. Hij gaat John Galliano namelijk vervangen waarmee hij the battle wie de mooiste collecties ontwerpt start. Wij hebben het stiekem toch te doen met John wiens leven door een grote fout op zijn kop staat.

* Victoria Beckham mag dan wel voetbalvrouw en ex-spice girl zijn, toch blijft de bezige bij niet stilzitten. Na een eigen kledinglijn vond Vic het nu tijd voor wat vernieuwing. Een goedkopere lijn met meer girly kleding. Wat wil een vrouw nog meer?

vic

* Kim Kardashians grote dag zit er aan te komen. Dus is de socialite op zoek naar een weddingdress. Vera Wang gaat Kim's trouwjurk ontwerpen en hoewel de trouwdatum nog niet bekend is, zijn we toch erg benieuws naar hoe Kim er uit gaat zien op haar wedding.

* Dat Hailee Steinfeld in de Miu Miu campagne staat hoeven we niet te vertellen. Nu de eerste campagnefoto's gepubliceerd zijn kunnen wij niet wachten om Hailee's outfits te shoppen in Miu Miu's online shop!

hailee

* Afgelopen maandag was the big moment voor de fashiondesigner van Hollandse bodem: Hans Ubbink. Een supervrouwelijke collectie vol zachte kleuren en hoge rokken geshowd door modellen met een sexy Francaise look.

* Harper's Bazaar trekt een hoop aandacht door smurfin in een shoot in hun magazine te zetten. Smurfin is fashionable gekleed in de fall/winter collecties van Louis Vuitton, Lanvin, Dolce & Gabbana en Marc Jacobs. Een perfecte persstunt van het magazine.

smurfin  

* We spotten Willow Smith deze week in een T-shirt van haar vader. Zo vader, zo dochter laten we maar zeggen...

willow

* Dat Gwyneth Paltrow gaat ontwerpen voor Topshop is nog steeds niet zeker. Wat wel zeker is, is dat ze met blote borsten in de Vanity Fair staat. De 38-jarige actrice heeft nog een behoorlijk platte buik na twee keer zwanger te zijn geweest.

gwyneth 

Welk nieuwtje van afgelopen week had jij echt niet willen missen?

(Tekst: Yanis) 

Deel dit artikel
Back to top